Torula Művésztér

tér, művészet, közösség

Programok

Púder vol. 4. - Are you sure want to reset?

Púder vol. 4. - Are you sure want to reset?

Bagi Attila | Dér Adrienn | Kárándi Mónika | Rózsa Luca Sára A múlt vagy jövő képzeletbeli korrigálása, a kilépés esélyeinek latolgatása egyaránt lehet felmentés a jelenünkkel szemben, hiszen a múlt a jelen fényében megmásíthatatlan. Ez a folyamat azonban egyúttal az öndefiniálásnak, az identitásnak és az önreflexiónak is fikciós, ám nélkülözhetetlen eleme. A „bárcsak megint ott lennék” vagy a „ha tehetném, akkor” kezdetű mondatok, mindig a képtelenség biztos tudatában, ezáltal minden következményt nélkülözve hangzanak el.
Bővebben
Oprera a Torulában

Oprera a Torulában

OPERA A TORULÁBAN Sándor József Péter Alkotász önálló kiállítása A kiállításon az opera műfajához kapcsolódó neves művészekről – énekesek, zeneszerzők, rendezők, karmesterek – készített portrék tekinthetők meg.
FORMA10 kiállítás

FORMA10 kiállítás

FORMA10 Ifjú formatervezők kiállítása A kiállított tárgyak és tablók tíz fiatal, frissdiplomás formatervező belső útjait ábrázolják a Soproni Egyetemen megtett első lépéseiktől a diplomamunkáig, ahogy azt ők maguk látják.
Nyitott tér kiállítás

Nyitott tér kiállítás

NYITOTT TÉR az Art World Hungary Egyesület kiállítása és a Torula Művésztér őszi évadnyitója Nyitott tér-nyitott képzelet, szabadság.
Bezár